Kedves Látogató!
A kisszériás vasútmodell-készítés nem egyszerű feladat, mindennap folyamatosan kihívások elé állít bennünket, a modellek elkészítése a legszínvonalasabb megoldások érdekében.

Ennek ellenére hiszem, hogy a QuaBLA csoport a jövőben is a kimagasló minőségű modellek megjelenítésével veheti fel a versenyt, amelynek záloga a kiadandó modellek elkészítésekor az együttműködő szakembereink hozzáértése, tapasztalata.

Börcs László

a QuaBLA Modell tulajdonosa

A QuaBLA Modell ma Magyarország egyik leghatékonyabb modellkészítő kisszériás vállalkozása. Ahhoz, hogy ezt a pozíciónkat megőrizzük, egyaránt szükségünk van Önökre és a partnereinkre is.

Legfontosabb feladatunk, hogy Önöknek örömet, és megelégedést nyújtsunk a modelleink által, felvállaljuk, hogy megőrizzük a kiszámíthatóságot és az értékteremtést, illetve, hogy a bennünk rejlő lehetőségeket a lehető leghatékonyabban állítjuk az Önök szolgálatába.
A QuaBLA csoport által nyújtott szolgáltatások: kisszériás vasút és közúti modellkészítés, és kiadás magánszemélyek, és vállalkozások számára egyaránt a legszínvonalasabb technológiai megoldások figyelembevételével.

Egyedi modellek, alkatrészek készítése, különböző nyersanyagok alkalmazásával. Képeslapok, vasútnosztalgiai kiadványok kiadása.
A csoportban található vállalkozások:
QuaBLA Modell

A vállalkozást 1995-ben alapították, amely maximálisan húszdarabos szériában készíti modelljeit H0-méretarányban a legmodernebb technika alkalmazásával.
web: www.quablamodell.hu mail: info@quabla.hu telefon: +36.30.975.7571
QuaBLA Germany

Egyedi vasútmodellek és vasútmodell-kiegészítők gyártása, gyári modellek átfestése, átalakítása H0 méretben.
web: N/A mail: quabla.germany@web.de telefon:
+49 6103 2001 1981
HUNGAROCAMION bt

A ma már Hungaricumnak számító egykori fuvarozási vállalat, közúti járműveinek elkészítésére szakosodott társaság, mely a QuaBLA Modell tulajdonában van. Tevékenységét a QuaBLA modell honlapján kísérhetik figyelemmel, önálló aloldalon, a http://hc.quablamodell.hu-n magyar és német nyelven egyaránt.
web: hc.quablamodell.hu mail: hungarocamion@quabla.hu telefon:
+36.30.975.7571
Kiskun modell

Célunk, hogy növeljük az N (1:160) méretarányú vasútmodellek ismertségét magyar és egyéb Kelet-Európai vasutak modelljeinek elkészítésével. A modellek kis sorozatban, egy pályaszámon csak egyszer készülnek. Ez biztosítja a modellek értékállóságát.
web: www.kiskunmodell.hu mail: kiskunmodell@kiskunmodell.hu telefon:
+36.20.962.5986
Zékány–Máthé képeslapkiadó (Stil Nuovo Bt.)

Vasúti témájú képeslapok, naptárak, albumok és szakkönyvek kiadója.
web: www.zm.uw.hu mail: zekany@chello.hu telefon: +36.30.201.4989
 
  © www.quablamodell.hu 1995-2016